dimecres, 24 de febrer del 2016

DIA INTERNACIONAL DEL ROSSINYOL- CINEMA I BURGER KING!

Avui, 24 de febrer, s'ha celebrat el dia ‪#‎InternacionaldelRossinyol‬! I nosaltres, l'Ilona i jo, ho hem celebrat anant al cinema i al Burger King!
Hem anat a veure una película que les dues teniem ganes de veure-la (abans de que s'estrenés vaig parlar d'aquesta pel·lícula a l'Ilona i li va interessar). A més a més, hem tingut la sort de tenir tota la sala per nosaltres soles; hem anat a veure Zoolander n°2, la pel·lícula és la segona part de Zoolander. Derek Zoolander és un model masculí amb una mirada especial, en aquesta pel·lícula el seu fill és l'escollit (descendent d'Steven, el primer model de la història des de Adam i Eva) llavors el dolent de la pel·lícula (Mugatu) vol veure la sang del cor de Derek Jr, per així obtenir la font de la joventut junt amb altres dissenyadors de moda importants com Tommy Hilfiger, entre d'altres. Aquesta comèdia cinematogràfica ens ha agradat moltíssim, i a mí personalment m'ha agradat molt ser la primera persona que acompanya a l'Ilona al cinema aquí a Espanya, perquè es veu que només havia anat a Ucraïna. Ens ho hem passat genial!
Per cert, mentre feien els anuncis ha sortit el camí de ronda, i l'Ilona ha proposat anar-hi un altre cop però vestides de gala ja que vol tenir una sessió fotogràfica, prepareu-vos perquè amb lo que ens agrada les fotos.. tindrem mil més per compartir i recordar aquest projecte tant maco i que tant ens està agradant!
Ah, i per últim m'agradaria agraïr la confiança dels pares de l'Ilona ja que hem quedat a les vuit, i fins les dotze de la nit no hem arribat! ‪#‎NightingaleDay‬ ‪#‎DiaRossinyol‬ ‪#‎mentoriasocial‬





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada